Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves

Los Angeles Clippers vs Minnesota TimberwolvesLos Angeles ClippersMinnesota Timberwolves

🏀 2024-02-13 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Clippers og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 04:30 GMT den 2024-02-13. Hjemmelaget kommer med 35 seire i de siste 51 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.692 fra de siste 52 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Clippers med 1 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Clippers en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.1 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.3 poeng:

  • Los Angeles Clippers: 118.4 gjennomsnittspoeng for, 112.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 113.4 gjennomsnittspoeng for, 107.1 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Clippers og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2024-01-15 Minnesota Timberwolves 109 – 105 Los Angeles Clippers
2023-03-01 Los Angeles Clippers 101 – 108 Minnesota Timberwolves
2023-01-07 Minnesota Timberwolves 128 – 115 Los Angeles Clippers
2022-12-15 Los Angeles Clippers 99 – 88 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Clippers og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Clippers og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-02-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-02-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Clippers og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves?