Bettingbonuser

Nettsider for sportsbetting tilbyr regelmessig ulike bonuser til nye og eksisterende spillere. Bonuser som tilbys til nye spillere er et insentiv til brukere som ikke har en konto ennå om å registrere seg og prøve tjenestene og oddsen som tilbys. Nedenfor har vi samlet en liste over bonuser fra vel ansette og anbefalte bettingsider på nettet.

Operatør Bonus

Bonusvilkår:

  • Innskuddsbonus – en innskuddsbonus er en pengebonus som matches med det første innskuddet. Denne bonusen gis normalt som en prosent av det første innskuddet, inntil et maksbeløp. Hvis en bookmaker tilbyr 100 % inntil $50 betyr dette at du får $25 i bonus hvis du setter inn $25; du får $50 i bonus hvis du setter inn $50; og du får $50 i bonus hvis du setter inn $70. Innskuddsbonuser kommer med et bestemt omsetningskrav på x ganger bonusbeløpet og at det satses med et minste oddsnivå før bonusen eller gevinster fra spillet kan tas ut. Sjekk omsetningskravene for hver enkelt bookmaker.
  • Gratis innsatsbonus – en gratis innsatsbonus er en gratis bonus som matches med den første innsatsen. Bonusen gis normalt som en prosent av den første innsatsen, inntil et maksbeløp. Hvis en bookmaker tilbyr 100 % inntil $20 i gratis innsatsbonus betyr dette at du får en bonus på $10 hvis din første innsats er på $10; du får en bonus på $20 hvis første innsats er på $20; og $20 hvis første innsats er på $30. Disse bonusbeløpene kan brukes på et annet spill. Gratis innsatsbonus er normalt bare en bonus for å satse på et annet spill – dersom du vinner blir innsatsen plassert sammen med bonuspengene; innsatsen returneres ikke som del av gevinsten.
  • Risikofri innsats – en risikofri innsatsbonus er en pengebonus som matches med den første innsatsen. Bonusen gis normalt som 100 % av den første innsatsen, inntil et maksbeløp. Forskjellen mellom gratis innsatsbonus og risikofri innsatsbonus er at pengebonusen i sistnevnte tilfellet kun utløses hvis den første innsatsen fører til tap. Hvis du setter $20 på et spill og taper vil dermed bookmakeren gi deg innsatsen som bonus. Hvis du vinner den første innsatsen vil du ikke motta bonusen. Der er derfor bonusen kalles risikofri.
  • Innsatsbonus – en innsatsbonus er en pengebonus som matches med det første innskuddet, og bonusen tilbys som en innsats. Bonusen gis normalt som 100 % av det første innskuddet, inntil et maksbeløp. Dette er en kombinasjon av innskuddsbonus (en bonus som tilbys basert på beløpet av første innskudd) og gratisinnsats (en bonus som kan brukes som et gratisspill). Hvis du setter inn $50 vil du dermed få en innsatsbonus på $50, uavhengig av den første innsatsen du foretar med egne penger. Beløpet av innsatsbonusen kan deles på flere enkeltinnsatser, men du bør sjekke vilkårene og betingelsene hos hver enkelt bookmaker.
  • Reload-bonus – en reload-bonus er en pengebonus som matches med innskudd utover det første. Bonusen fungerer på samme måte som innskuddsbonusen, bortsett fra at bonusen gjelder gyldige innskudd utover det første.

Bonuskoder (også kalt kampanjekoder eller tilbudskoder) er koder som fra tid til annen blir gjort tilgjengelige fra ulike bookmakere på nettet. Bonuskoder for sportstipping kan enten brukes ved kontoregistrering eller via tippekontoen for å innløse spesialbonuser. En liste over bonuskoder for sportstipping er tilgjengelig på BookmakerInvestigation.com.