Dagens Spilltips

I dag har vi en rekke kamper spilt i ulike turneringer, og SportstippingAM.com har spilltips for dagens kamper. Kamper som spilles i fotball, basketball, håndball eller volleyball er bare noen av spilltipsene som dekkes her. Alle spilltips er gratis og er basert på matematisk analyse og tilgjengelige opplysninger.

Spilltips for i Dag

Spania vs England ⚽ 2024-07-14 – Euro  

Gnistan vs Mariehamn ⚽ 2024-07-14 – Veikkausliiga  

EIF vs Inter Turku ⚽ 2024-07-14 – Veikkausliiga  

Lahti vs Oulu ⚽ 2024-07-14 – Veikkausliiga  

Djurgården vs Värnamo ⚽ 2024-07-14 – Allsvenskan  

Häcken vs Elfsborg ⚽ 2024-07-14 – Allsvenskan  

Kalmar vs Brommapojkarna ⚽ 2024-07-14 – Allsvenskan  

Västerås SK vs Norrköping ⚽ 2024-07-14 – Allsvenskan  

Er disse spilltipsene gratis?

Vi gir daglige spilltips gratis, da disse støttes av annonsering på nettstedet. Derfor er det ikke nødvendig å betale for dagens spilltips, men du kan ganske enkelt forhåndsvise kampanalyser og tips kostnadsfritt. Vær oppmerksom på at sportsbetting er et pengespill og bør behandles som sådan. Hvis du spiller basert på våre spilltips, eller basert på dine egne vurderinger, gjør det innenfor grensene: IKKE spill for mer enn du kan tape, IKKE bruk penger tiltenkt daglige utgifter, strømregninger osv. Hvis du befinner deg i en slik situasjon, kan du søke hjelp hos organisasjoner som BeGambleAware.org eller Hjelpelinjen for spillavhengige og spør spillselskapet du bruker til å begrense spillaktiviteten på egen konto.

Er disse spilltipsene garanterte?

Det korte svaret er NEI. Vær oppmerksom på at disse spilltipsene vi publiserer daglig, ikke er garanterte. Selv de mest sikre vurderingene kan innebære overraskelser. I slike tilfeller, hvis du sjekker spilltipsene og gjør bruk av disse, forstår og godtar du at det ikke kan gjøres krav mot SportstippingAM eller våre partnere for tap av innsatsen.

Hvilke andre spilltips har dere?

I tillegg dagens spilltips for sportsbetting, har vi også tips for kamper som spilles i morgen, i tillegg til å oppsummere tipsene fra i går. Gårsdagens liste gir en rask oversikt over kampene som ble spilt og tipsene som ble gitt. Disse kan sammenlignes med de endelige resultatene og for å forstå vinnerprosenten. På denne måten vet du hva du får, og vi gjør aldri endringer i spilltips når de er publisert for å gi deg en forbedret vinnerprosent.

Hvor kan jeg tippe på dagens spilltips

Hvis du ikke allerede har en spillselskap der du kan tippe, kan du sjekke følgende liste over anbefalte operatører:

Disse sportsbettingssidene brukes av mange allerede, de opererer i forskjellige land basert på lokale lisenser, registreringen er enkel og de har velkomstbonus til nye kontoinnhavere. Du må velge en bookmaker for å registrere deg og spille basert på det landet du bor i og lokale lovpålagte krav.