Spilltips for i Går

Gårsdagens spilltips kan enkelt verifiseres på denne siden og sammenlignes med faktiske resultater, og dermed få et klart bilde av vinnersannsynligheten på spilltipsene fra SportstippingAM. Vi liker å være transparente med hensyn til resultatene av spilltipsene, og det er derfor vi ikke gjør flere endringer etter publisering. Listen på denne siden med spilltips fra i går, gjør det enkelt å sjekke tidligere tips og forhåndsvurderinger.

Spilltips for i Går

Ungarn vs Sveits ⚽ 2024-06-15 – Euro  

Spania vs Kroatia ⚽ 2024-06-15 – Euro  

Italia vs Albania ⚽ 2024-06-15 – Euro  

TBD vs Boston Celtics 🏀 2024-06-15 – NBA  

Hvorfor lister vi opp spilltips fra i går?

Som nevnt ovenfor, liker vi å holde valgene i spilltipsene transparente. Ikke bare er de gratis å lese flere dager før kampstart, men de kan sammenlignes med faktiske resultater ved hjelp av denne siden med tidligere spilltips. På denne måten kan brukerne bedre forstå hva som er avkastningen på de spilltipsene vi gir. Bare sjekk noen av spilltipsene på denne siden og sammenlign med gårsdagens fotballresultater eller andre oppførte idretter.

Er disse spilltipsene garanterte?

NEI, og alle som hevder å tilby garanterte spilltips er ikke til å stole på. Alt dette rett og slett fordi spilltips ikke er 100 % nøyaktige med mindre kampene er rigget. Vi ser daglige overraskelser selv i noen spill der kampresultatet burde ha vært sikre. Det å tippe på sport er fortsatt til syvende og sist et pengespill, og innsatsen er alltid utsatt for risiko. Det er derfor vi anbefaler å spille med penger du har råd til å tape. Skulle du spille mer enn du har råd til, kan du søke hjelp hos organisasjoner som BeGambleAware.org eller ringe Hjelpelinjen for spillavhengige.

Dette er spilltips for 1×2-markedet. Hvilke andre spilltips har dere?

Vi spesialiserer oss på 1X2 -markedet eller hjemme/borte for noen idretter. For flere spilltips på markeder som over/under i basketball eller settvinner i tennis, sjekk de aktuelle nettstedene fra nettverket stats247.com.