Feyenoord vs Roma

Feyenoord vs RomaFeyenoordRoma

⚽ 2024-02-15 – Europaligaen

 

Feyenoord vs Roma Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Feyenoord vs Roma Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Feyenoord - Roma den 2024-02-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Feyenoord vs Roma Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Feyenoord - Roma den 2024-02-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Feyenoord vs Roma?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Feyenoord og Roma, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Feyenoord vs Roma kampsniktitt

Kampen mellom Feyenoord og Roma spilles 2024-02-15. Denne Europaligaen-kampen starter 17:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Slot har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Roma har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Feyenoord og Roma, har Feyenoord 0 seire hjemme mens Roma har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Feyenoord: n/a
  • for Roma: R. Lukaku(0.83 goals/match);N. Pisilli(1 goals/match);

Feyenoord vs Roma H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Feyenoord og Roma:

Dato Resultat
2023-04-20 Roma 4 – 1 Feyenoord
2015-02-26 Feyenoord 1 – 2 Roma
2015-02-19 Roma 1 – 1 Feyenoord
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Feyenoord – Roma.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Feyenoord vs Roma?