Bologna vs Fiorentina

Bologna vs FiorentinaBolognaFiorentina

⚽ 2024-02-14 – Serie A

 

Bologna vs Fiorentina Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bologna vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Bologna - Fiorentina den 2024-02-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bologna vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Bologna - Fiorentina den 2024-02-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bologna vs Fiorentina?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bologna og Fiorentina, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Bologna vs Fiorentina kampsniktitt

Kampen mellom Bologna og Fiorentina spilles 2024-02-14. Denne Serie A-kampen starter 18:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Motta har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Fiorentina har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bologna og Fiorentina, har Bologna 1 seire hjemme mens Fiorentina har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bologna: n/a
  • for Fiorentina: n/a

Bologna vs Fiorentina H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bologna og Fiorentina:

Dato Resultat
2024-01-09 Fiorentina 0 – 0 Bologna
2023-11-12 Fiorentina 2 – 1 Bologna
2023-02-05 Fiorentina 1 – 2 Bologna
2022-09-11 Bologna 2 – 1 Fiorentina

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bologna – Fiorentina.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bologna vs Fiorentina?