RB Leipzig vs Real Madrid

RB Leipzig vs Real MadridRB LeipzigReal Madrid

⚽ 2024-02-13 – Meisterligaen

 

RB Leipzig vs Real Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

RB Leipzig vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen RB Leipzig - Real Madrid den 2024-02-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

RB Leipzig vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen RB Leipzig - Real Madrid den 2024-02-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på RB Leipzig vs Real Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom RB Leipzig og Real Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

RB Leipzig vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom RB Leipzig og Real Madrid spilles 2024-02-13. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Rose har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Real Madrid har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom RB Leipzig og Real Madrid, har RB Leipzig 1 seire hjemme mens Real Madrid har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for RB Leipzig: Dani Olmo(1 goals/match);
  • for Real Madrid: n/a

RB Leipzig vs Real Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom RB Leipzig og Real Madrid:

Dato Resultat
2022-10-25 RB Leipzig 3 – 2 Real Madrid
2022-09-14 Real Madrid 2 – 0 RB Leipzig
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for RB Leipzig – Real Madrid.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom RB Leipzig vs Real Madrid?