Bodø / Glimt vs Viking

Bodø / Glimt vs VikingBodø / GlimtViking

⚽ 2024-04-06 – Eliteserien

 

Bodø / Glimt vs Viking Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bodø / Glimt vs Viking Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Viking den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bodø / Glimt vs Viking Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Bodø / Glimt - Viking den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bodø / Glimt vs Viking?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bodø / Glimt og Viking, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Bodø / Glimt vs Viking kampsniktitt

Kampen mellom Bodø / Glimt og Viking spilles 2024-04-06. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Knutsen har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Viking har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bodø / Glimt og Viking, har Bodø / Glimt 3 seire hjemme mens Viking har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bodø / Glimt: n/a
  • for Viking: n/a

Bodø / Glimt vs Viking H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bodø / Glimt og Viking:

Dato Resultat
2023-08-06 Viking 3 – 2 Bodø / Glimt
2023-05-29 Bodø / Glimt 5 – 1 Viking
2023-03-18 Bodø / Glimt 5 – 3 Viking
2022-11-06 Bodø / Glimt 5 – 4 Viking

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bodø / Glimt – Viking.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bodø / Glimt vs Viking?