Heidenheim vs Bayern Munich

Heidenheim vs Bayern MunichHeidenheimBayern Munich

⚽ 2024-04-06 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Bayern Munich Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Heidenheim vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Heidenheim - Bayern Munich den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Heidenheim vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Heidenheim - Bayern Munich den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Heidenheim vs Bayern Munich?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Heidenheim og Bayern Munich, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Heidenheim vs Bayern Munich kampsniktitt

Kampen mellom Heidenheim og Bayern Munich spilles 2024-04-06. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager F. Schmidt har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Bayern Munich har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Heidenheim og Bayern Munich, har Heidenheim 0 seire hjemme mens Bayern Munich har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Heidenheim: n/a
  • for Bayern Munich: H. Kane(1.15 goals/match);

Heidenheim vs Bayern Munich H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Heidenheim og Bayern Munich:

Dato Resultat
2023-11-11 Bayern Munich 4 – 2 Heidenheim
2019-04-03 Bayern Munich 5 – 4 Heidenheim
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Heidenheim – Bayern Munich.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Heidenheim vs Bayern Munich?