Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers

Dallas Mavericks vs Los Angeles ClippersDallas MavericksLos Angeles Clippers

🏀 2024-04-27 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Dallas Mavericks og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2024-04-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2024-04-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Dallas Mavericks og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom Dallas Mavericks og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2024-04-27. Hjemmelaget kommer med 50 seire i de siste 82 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.622 fra de siste 82 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Dallas Mavericks med 0 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Dallas Mavericks en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.3 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.3 poeng:

  • Dallas Mavericks: 117.9 gjennomsnittspoeng for, 115.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 115.6 gjennomsnittspoeng for, 112.3 gjennomsnittspoeng imot

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Dallas Mavericks og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2024-04-24 Los Angeles Clippers 93 – 96 Dallas Mavericks
2024-04-21 Los Angeles Clippers 109 – 97 Dallas Mavericks
2023-12-21 Dallas Mavericks 111 – 120 Los Angeles Clippers
2023-11-26 Los Angeles Clippers 107 – 88 Dallas Mavericks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Dallas Mavericks og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers?