Washington Wizards vs Los Angeles Lakers

Washington Wizards vs Los Angeles LakersWashington WizardsLos Angeles Lakers

🏀 2024-04-04 – NBA

 

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Washington Wizards og Los Angeles Lakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Washington Wizards vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Washington Wizards og Los Angeles Lakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers kampsniktitt

Kampen mellom Washington Wizards og Los Angeles Lakers som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2024-04-04. Hjemmelaget kommer med 14 seire i de siste 75 spilte kampene, mens Los Angeles Lakers har en vinnerprosent på 0.56 fra de siste 75 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Washington Wizards med 1 seire hjemme, mens Los Angeles Lakers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Washington Wizards en gjennomsnittlig poengforskjell på -9.7 poeng, mens Los Angeles Lakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.2 poeng:

  • Washington Wizards: 113.3 gjennomsnittspoeng for, 123 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Lakers: 117.7 gjennomsnittspoeng for, 117.5 gjennomsnittspoeng imot

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Washington Wizards og Los Angeles Lakers:

Dato Resultat
2024-03-01 Los Angeles Lakers 134 – 131 Washington Wizards
2022-12-19 Los Angeles Lakers 119 – 117 Washington Wizards
2022-12-05 Washington Wizards 119 – 130 Los Angeles Lakers
2022-03-20 Washington Wizards 127 – 119 Los Angeles Lakers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Washington Wizards og Los Angeles Lakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Washington Wizards vs Los Angeles Lakers?