Crystal Palace vs Manchester City

Crystal Palace vs Manchester CityCrystal PalaceManchester City

⚽ 2024-04-06 – Premier League

 

Crystal Palace vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Crystal Palace vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Manchester City den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Crystal Palace vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Manchester City den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Crystal Palace vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Crystal Palace og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Crystal Palace vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom Crystal Palace og Manchester City spilles 2024-04-06. Denne Premier League-kampen starter 11:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager O. Glasner har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Crystal Palace og Manchester City, har Crystal Palace 0 seire hjemme mens Manchester City har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Crystal Palace: n/a
  • for Manchester City: n/a

Crystal Palace vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Crystal Palace og Manchester City:

Dato Resultat
2023-12-16 Manchester City 2 – 2 Crystal Palace
2023-03-11 Crystal Palace 0 – 1 Manchester City
2022-08-27 Manchester City 4 – 2 Crystal Palace
2022-03-14 Crystal Palace 0 – 0 Manchester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Crystal Palace – Manchester City.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Crystal Palace vs Manchester City?