Valencia vs Lyon-Villeurbanne

Valencia vs Lyon-VilleurbanneValenciaLyon-Villeurbanne

🏀 2024-04-04 – Euroleague

 

Valencia vs Lyon-Villeurbanne Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Valencia og Lyon-Villeurbanne, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Valencia vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Valencia vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Valencia vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Valencia vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Valencia vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Valencia og Lyon-Villeurbanne, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Valencia vs Lyon-Villeurbanne kampsniktitt

Kampen mellom Valencia og Lyon-Villeurbanne som spilles i Euroleague starter kl. 18:45 GMT den 2024-04-04. Hjemmelaget kommer med 16 seire i de siste 27 spilte kampene, mens Lyon-Villeurbanne har en vinnerprosent på 0.704 fra de siste 27 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Valencia med 0 seire hjemme, mens Lyon-Villeurbanne har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Valencia en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.6 poeng, mens Lyon-Villeurbanne har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.3 poeng:

  • Valencia: 81.9 gjennomsnittspoeng for, 80.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Lyon-Villeurbanne: 84.7 gjennomsnittspoeng for, 78.4 gjennomsnittspoeng imot

Valencia vs Lyon-Villeurbanne H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Valencia og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultat
2023-12-08 Lyon-Villeurbanne 55 – 78 Valencia
2023-01-13 Lyon-Villeurbanne 79 – 83 Valencia
2022-10-14 Valencia 76 – 77 Lyon-Villeurbanne
2021-01-21 Lyon-Villeurbanne 90 – 77 Valencia

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Valencia og Lyon-Villeurbanne, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Valencia vs Lyon-Villeurbanne?