Union Berlin vs Werder Bremen

Union Berlin vs Werder BremenUnion BerlinWerder Bremen

⚽ 2024-03-16 – Bundesliga

 

Union Berlin vs Werder Bremen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Berlin vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Union Berlin - Werder Bremen den 2024-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Berlin vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Union Berlin - Werder Bremen den 2024-03-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Berlin vs Werder Bremen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Berlin og Werder Bremen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Union Berlin vs Werder Bremen kampsniktitt

Kampen mellom Union Berlin og Werder Bremen spilles 2024-03-16. Denne Bundesliga-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager N. Bjelica har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Werder Bremen har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Berlin og Werder Bremen, har Union Berlin 2 seire hjemme mens Werder Bremen har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);
  • for Werder Bremen: n/a

Union Berlin vs Werder Bremen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Berlin og Werder Bremen:

Dato Resultat
2023-10-28 Werder Bremen 2 – 0 Union Berlin
2023-05-27 Union Berlin 1 – 0 Werder Bremen
2023-01-25 Werder Bremen 1 – 2 Union Berlin
2021-04-24 Union Berlin 3 – 1 Werder Bremen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Berlin – Werder Bremen.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Berlin vs Werder Bremen?