SJK vs Inter Turku

SJK vs Inter TurkuSJKInter Turku

⚽ 2024-05-17 – Veikkausliiga

 

SJK vs Inter Turku Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

SJK vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen SJK - Inter Turku den 2024-05-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

SJK vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen SJK - Inter Turku den 2024-05-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på SJK vs Inter Turku?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom SJK og Inter Turku, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

SJK vs Inter Turku kampsniktitt

Kampen mellom SJK og Inter Turku spilles 2024-05-17. Denne Veikkausliiga-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Lehtinen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Inter Turku har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom SJK og Inter Turku, har SJK 1 seire hjemme mens Inter Turku har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for SJK: n/a
  • for Inter Turku: n/a

SJK vs Inter Turku H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom SJK og Inter Turku:

Dato Resultat
2023-10-07 Inter Turku 1 – 2 SJK
2023-07-22 Inter Turku 1 – 2 SJK
2023-05-05 SJK 2 – 1 Inter Turku
2022-10-16 Inter Turku 1 – 0 SJK

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for SJK – Inter Turku.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom SJK vs Inter Turku?