Brommapojkarna vs Djurgården

Brommapojkarna vs DjurgårdenBrommapojkarnaDjurgården

⚽ 2024-05-16 – Allsvenskan

 

Brommapojkarna vs Djurgården Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brommapojkarna vs Djurgården Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Djurgården den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brommapojkarna vs Djurgården Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - Djurgården den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brommapojkarna vs Djurgården?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brommapojkarna og Djurgården, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Brommapojkarna vs Djurgården kampsniktitt

Kampen mellom Brommapojkarna og Djurgården spilles 2024-05-16. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Djurgården har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brommapojkarna og Djurgården, har Brommapojkarna 0 seire hjemme mens Djurgården har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brommapojkarna: A. Jakobsen(1 goals/match);
  • for Djurgården: n/a

Brommapojkarna vs Djurgården H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brommapojkarna og Djurgården:

Dato Resultat
2023-10-28 Brommapojkarna 1 – 2 Djurgården
2023-04-01 Djurgården 3 – 1 Brommapojkarna
2023-03-04 Djurgården 2 – 1 Brommapojkarna
2022-02-27 Brommapojkarna 0 – 3 Djurgården

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brommapojkarna – Djurgården.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brommapojkarna vs Djurgården?