Olimpia Milano vs Virtus Bologna

Olimpia Milano vs Virtus BolognaOlimpia MilanoVirtus Bologna

🏀 2024-04-05 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Virtus Bologna Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Olimpia Milano og Virtus Bologna, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Olimpia Milano vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2024-04-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Olimpia Milano vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2024-04-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Olimpia Milano vs Virtus Bologna?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Olimpia Milano og Virtus Bologna, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Olimpia Milano vs Virtus Bologna kampsniktitt

Kampen mellom Olimpia Milano og Virtus Bologna som spilles i Euroleague starter kl. 18:30 GMT den 2024-04-05. Hjemmelaget kommer med 17 seire i de siste 25 spilte kampene, mens Virtus Bologna har en vinnerprosent på 0.680 fra de siste 25 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Olimpia Milano med 1 seire hjemme, mens Virtus Bologna har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Olimpia Milano en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.6 poeng, mens Virtus Bologna har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.8 poeng:

  • Olimpia Milano: 79.0 gjennomsnittspoeng for, 73.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Virtus Bologna: 88.4 gjennomsnittspoeng for, 77.6 gjennomsnittspoeng imot

Olimpia Milano vs Virtus Bologna H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Olimpia Milano og Virtus Bologna:

Dato Resultat
2024-03-10 Virtus Bologna 84 – 75 Olimpia Milano
2023-12-10 Olimpia Milano 82 – 80 Virtus Bologna
2023-11-14 Virtus Bologna 86 – 79 Olimpia Milano
2023-09-23 Olimpia Milano 73 – 78 Virtus Bologna

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Olimpia Milano og Virtus Bologna, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olimpia Milano vs Virtus Bologna?