Hvidovre vs Randers

Hvidovre vs RandersHvidovreRanders

⚽ 2024-04-07 – Superliga

 

Hvidovre vs Randers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hvidovre vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Hvidovre - Randers den 2024-04-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hvidovre vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Hvidovre - Randers den 2024-04-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hvidovre vs Randers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hvidovre og Randers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hvidovre vs Randers kampsniktitt

Kampen mellom Hvidovre og Randers spilles 2024-04-07. Denne Superliga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Frandsen har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Randers har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hvidovre og Randers, har Hvidovre 0 seire hjemme mens Randers har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hvidovre: n/a
  • for Randers: n/a

Hvidovre vs Randers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hvidovre og Randers:

Dato Resultat
2024-02-18 Hvidovre 1 – 3 Randers
2023-07-30 Randers 2 – 2 Hvidovre
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hvidovre – Randers.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hvidovre vs Randers?