Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets

Los Angeles Clippers vs Denver NuggetsLos Angeles ClippersDenver Nuggets

🏀 2024-04-05 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Clippers og Denver Nuggets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2024-04-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2024-04-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Clippers og Denver Nuggets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Clippers og Denver Nuggets som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2024-04-05. Hjemmelaget kommer med 47 seire i de siste 75 spilte kampene, mens Denver Nuggets har en vinnerprosent på 0.697 fra de siste 76 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Clippers med 1 seire hjemme, mens Denver Nuggets har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Clippers en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.3 poeng, mens Denver Nuggets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.7 poeng:

  • Los Angeles Clippers: 116 gjennomsnittspoeng for, 112.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Denver Nuggets: 114.5 gjennomsnittspoeng for, 109.8 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Clippers og Denver Nuggets:

Dato Resultat
2023-12-07 Los Angeles Clippers 111 – 102 Denver Nuggets
2023-11-28 Los Angeles Clippers 104 – 113 Denver Nuggets
2023-11-15 Denver Nuggets 111 – 108 Los Angeles Clippers
2023-10-20 Los Angeles Clippers 90 – 103 Denver Nuggets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Clippers og Denver Nuggets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets?