Mjällby vs Norrköping

Mjällby vs NorrköpingMjällbyNorrköping

⚽ 2024-04-06 – Allsvenskan

 

Mjällby vs Norrköping Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mjällby vs Norrköping Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Mjällby - Norrköping den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mjällby vs Norrköping Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Mjällby - Norrköping den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mjällby vs Norrköping?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mjällby og Norrköping, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Mjällby vs Norrköping kampsniktitt

Kampen mellom Mjällby og Norrköping spilles 2024-04-06. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Torstensson har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Norrköping har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mjällby og Norrköping, har Mjällby 0 seire hjemme mens Norrköping har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mjällby: n/a
  • for Norrköping: n/a

Mjällby vs Norrköping H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mjällby og Norrköping:

Dato Resultat
2023-09-18 Norrköping 0 – 2 Mjällby
2023-07-16 Mjällby 1 – 2 Norrköping
2022-10-10 Norrköping 2 – 2 Mjällby
2022-06-26 Mjällby 1 – 1 Norrköping

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mjällby – Norrköping.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mjällby vs Norrköping?