Lille vs Olympique Marseille

Lille vs Olympique MarseilleLilleOlympique Marseille

⚽ 2024-04-05 – Ligue 1

 

Lille vs Olympique Marseille Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lille vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Lille - Olympique Marseille den 2024-04-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lille vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Lille - Olympique Marseille den 2024-04-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lille vs Olympique Marseille?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lille og Olympique Marseille, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Lille vs Olympique Marseille kampsniktitt

Kampen mellom Lille og Olympique Marseille spilles 2024-04-05. Denne Ligue 1-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Paulo Fonseca har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Marseille har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lille og Olympique Marseille, har Lille 1 seire hjemme mens Olympique Marseille har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lille: n/a
  • for Olympique Marseille: n/a

Lille vs Olympique Marseille H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lille og Olympique Marseille:

Dato Resultat
2023-11-04 Olympique Marseille 0 – 0 Lille
2023-05-20 Lille 2 – 1 Olympique Marseille
2022-09-10 Olympique Marseille 2 – 1 Lille
2022-01-16 Olympique Marseille 1 – 1 Lille

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lille – Olympique Marseille.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lille vs Olympique Marseille?