Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers

Sacramento Kings vs Los Angeles ClippersSacramento KingsLos Angeles Clippers

🏀 2023-11-30 – NBA

 

Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom Sacramento Kings og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-11-30. Hjemmelaget kommer med 9 seire i de siste 15 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.438 fra de siste 16 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Sacramento Kings med 1 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Sacramento Kings en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.2 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.4 poeng:

  • Sacramento Kings: 115.5 gjennomsnittspoeng for, 115.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 111.8 gjennomsnittspoeng for, 108.4 gjennomsnittspoeng imot

Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Sacramento Kings og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2023-07-11 Los Angeles Clippers 80 – 70 Sacramento Kings
2023-03-04 Sacramento Kings 128 – 127 Los Angeles Clippers
2023-02-25 Los Angeles Clippers 175 – 176 Sacramento Kings
2022-12-03 Los Angeles Clippers 96 – 123 Sacramento Kings

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Sacramento Kings og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Sacramento Kings og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-11-30, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-11-30, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Sacramento Kings og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sacramento Kings vs Los Angeles Clippers?