Lazio vs Bayern Munich

Lazio vs Bayern MunichLazioBayern Munich

⚽ 2024-02-14 – Meisterligaen

 

Lazio vs Bayern Munich Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lazio vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Lazio - Bayern Munich den 2024-02-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lazio vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Lazio - Bayern Munich den 2024-02-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lazio vs Bayern Munich?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lazio og Bayern Munich, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Lazio vs Bayern Munich kampsniktitt

Kampen mellom Lazio og Bayern Munich spilles 2024-02-14. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Sarri har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Bayern Munich har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lazio og Bayern Munich, har Lazio 0 seire hjemme mens Bayern Munich har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lazio: n/a
  • for Bayern Munich: n/a

Lazio vs Bayern Munich H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lazio og Bayern Munich:

Dato Resultat
2021-03-17 Bayern Munich 2 – 1 Lazio
2021-02-23 Lazio 1 – 4 Bayern Munich
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lazio – Bayern Munich.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lazio vs Bayern Munich?