Houston Rockets vs Golden State Warriors

Houston Rockets vs Golden State WarriorsHouston RocketsGolden State Warriors

🏀 2024-04-05 – NBA

 

Houston Rockets vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Houston Rockets og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Houston Rockets vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Houston Rockets vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2024-04-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Houston Rockets vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Houston Rockets vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2024-04-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Houston Rockets vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Houston Rockets og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Houston Rockets vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Houston Rockets og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2024-04-05. Hjemmelaget kommer med 38 seire i de siste 75 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 0.547 fra de siste 75 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Houston Rockets med 0 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Houston Rockets en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.5 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.2 poeng:

  • Houston Rockets: 114.1 gjennomsnittspoeng for, 112.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 117.8 gjennomsnittspoeng for, 115.6 gjennomsnittspoeng imot

Houston Rockets vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Houston Rockets og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2023-11-21 Golden State Warriors 121 – 116 Houston Rockets
2023-10-30 Houston Rockets 95 – 106 Golden State Warriors
2023-07-13 Golden State Warriors 101 – 118 Houston Rockets
2023-03-21 Houston Rockets 108 – 121 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Houston Rockets og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Houston Rockets vs Golden State Warriors?