Gnistan vs HJK

Gnistan vs HJKGnistanHJK

⚽ 2024-06-12 – Veikkausliiga

 

Gnistan vs HJK Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Gnistan vs HJK Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Gnistan - HJK den 2024-06-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gnistan vs HJK Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Gnistan - HJK den 2024-06-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Gnistan vs HJK?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Gnistan og HJK, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Gnistan vs HJK kampsniktitt

Kampen mellom Gnistan og HJK spilles 2024-06-12. Denne Veikkausliiga-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Leppälahti har 1 seire på de siste 5 kamper, mens HJK har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Gnistan og HJK, har Gnistan 0 seire hjemme mens HJK har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Gnistan: n/a
  • for HJK: n/a

Gnistan vs HJK H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Gnistan og HJK:

Dato Resultat
2024-05-22 HJK 1 – 0 Gnistan
2018-01-26 Gnistan 0 – 8 HJK
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Gnistan – HJK.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Gnistan vs HJK?