Tyskland vs Skottland

Tyskland vs SkottlandTysklandSkottland

⚽ 2024-06-14 – Euro

 

Tyskland vs Skottland Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Tyskland vs Skottland Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Tyskland - Skottland den 2024-06-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Tyskland vs Skottland Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Tyskland - Skottland den 2024-06-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Tyskland vs Skottland?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Tyskland og Skottland, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Tyskland vs Skottland kampsniktitt

Kampen mellom Tyskland og Skottland spilles 2024-06-14. Denne Euro-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Nagelsmann har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Skottland har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Tyskland og Skottland, har Tyskland 1 seire hjemme mens Skottland har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Tyskland: n/a
  • for Skottland: n/a

Tyskland vs Skottland H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Tyskland og Skottland:

Dato Resultat
2015-09-07 Skottland 2 – 3 Tyskland
2014-09-07 Tyskland 2 – 1 Skottland
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Tyskland – Skottland.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Tyskland vs Skottland?