Fiorentina vs Napoli

Fiorentina vs NapoliFiorentinaNapoli

⚽ 2024-05-17 – Serie A

 

Fiorentina vs Napoli Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fiorentina vs Napoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Fiorentina - Napoli den 2024-05-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fiorentina vs Napoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Fiorentina - Napoli den 2024-05-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fiorentina vs Napoli?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fiorentina og Napoli, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Fiorentina vs Napoli kampsniktitt

Kampen mellom Fiorentina og Napoli spilles 2024-05-17. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Italiano har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Napoli har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fiorentina og Napoli, har Fiorentina 0 seire hjemme mens Napoli har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fiorentina: n/a
  • for Napoli: n/a

Fiorentina vs Napoli H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fiorentina og Napoli:

Dato Resultat
2024-01-18 Napoli 3 – 0 Fiorentina
2023-10-08 Napoli 1 – 3 Fiorentina
2023-05-07 Napoli 1 – 0 Fiorentina
2022-08-28 Fiorentina 0 – 0 Napoli

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fiorentina – Napoli.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fiorentina vs Napoli?