Everton vs Burnley

Everton vs BurnleyEvertonBurnley

⚽ 2024-04-06 – Premier League

 

Everton vs Burnley Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Everton vs Burnley Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - Burnley den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Everton vs Burnley Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Everton - Burnley den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Everton vs Burnley?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Everton og Burnley, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Everton vs Burnley kampsniktitt

Kampen mellom Everton og Burnley spilles 2024-04-06. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Dyche har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Burnley har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Everton og Burnley, har Everton 2 seire hjemme mens Burnley har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Everton: n/a
  • for Burnley: n/a

Everton vs Burnley H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Everton og Burnley:

Dato Resultat
2023-12-16 Burnley 0 – 2 Everton
2023-11-01 Everton 3 – 0 Burnley
2022-04-06 Burnley 3 – 2 Everton
2021-09-13 Everton 3 – 1 Burnley

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Everton – Burnley.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Everton vs Burnley?