Eisenach vs Flensburg-H.

Eisenach vs Flensburg-H.EisenachFlensburg-H.

🤾 2024-05-16 – Bundesliga

 

Eisenach vs Flensburg-H. Håndballtips

Vi kan raskt se på H2H-resultatene for kampen mellom Eisenach og Flensburg-H., og beregne sannsynligheten for matchvinneren for denne håndballkampen.

Eisenach vs Flensburg-H. Spilltips

Formdataene og H2H-statistikken ligger til grunn for spilltipset til kampen mellom Eisenach - Flensburg-H., som spilles i Bundesliga 2024-05-16. For å se 1X2-tipsene, klikk på knappen Vis Spilltips.

Eisenach vs Flensburg-H. Spilltips

Formdataene og H2H-statistikken ligger til grunn for spilltipset til kampen mellom Eisenach - Flensburg-H., som spilles i Bundesliga 2024-05-16. For å se 1X2-tipsene, klikk på knappen Vis Spilltips.

Før du satser på matchvinneren, anbefaler vi at du vurderer en mer detaljert statistikk. Det er best å sjekke statistikken på egenhånd, med data levert av HandballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvilket spillselskap bør du bruke til å spille på Eisenach vs Flensburg-H.?

Nedenfor er noen anbefalte nettsteder, der du kan tippe på matchvinner mellom Eisenach og Flensburg-H., samt andre spillmarkeder som over/under, oddetall/partall, pausevinner osv:

Disse operatørene anbefales basert på bransjeerfaring og brukeranmeldelser. Disse spillselskapene har også bonuser til nye kunder, som er bra for å spille på fotball, håndball og andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Eisenach vs Flensburg-H. kampsniktitt

Kampen i Bundesliga mellom Eisenach og Flensburg-H. begynner kl. 17:00 GMT den 2024-05-16. Eisenach har 10 seire fra de 29 siste kampene, mens bortelaget har vunnet 21 kamper på de 26 siste kampene.

Eisenach har et snitt på 29.9 poeng for hver kamp og et snitt på 31.8 poeng mot. Flensburg-H. kommer derimot med et snitt på 37.3 poeng for hver kamp og 33.0 poeng i snitt mot.

  • Eisenach: 29 kamper spilt med 10 seire, 19 tap, 2 uavgjort i nasjonal liga
  • Flensburg-H.: 26 kamper spilt med 21 seire, 5 tap, uavgjort i nasjonal liga

Eisenach vs Flensburg-H. H2H-resultater

De siste 4 head-to-head kampene mellom Eisenach og Flensburg-H. hadde følgende resultater:

Dato Resultat
2023-10-28 Flensburg-H. 35 – 28 Eisenach
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

H2H-dataene for Eisenach vs Flensburg-H. er bedre presentert på HandballStats247, der du også finner andre spill- og ligaresultater.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Eisenach vs Flensburg-H.?