Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers

Charlotte Hornets vs Portland Trail BlazersCharlotte HornetsPortland Trail Blazers

🏀 2024-04-04 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Charlotte Hornets og Portland Trail Blazers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Charlotte Hornets og Portland Trail Blazers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers kampsniktitt

Kampen mellom Charlotte Hornets og Portland Trail Blazers som spilles i NBA starter kl. 00:00 GMT den 2024-04-04. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 75 spilte kampene, mens Portland Trail Blazers har en vinnerprosent på 0.253 fra de siste 75 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Charlotte Hornets med 0 seire hjemme, mens Portland Trail Blazers har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Charlotte Hornets en gjennomsnittlig poengforskjell på -10.6 poeng, mens Portland Trail Blazers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -8.8 poeng:

  • Charlotte Hornets: 106.3 gjennomsnittspoeng for, 116.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Portland Trail Blazers: 107.2 gjennomsnittspoeng for, 116 gjennomsnittspoeng imot

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Charlotte Hornets og Portland Trail Blazers:

Dato Resultat
2024-02-26 Portland Trail Blazers 80 – 93 Charlotte Hornets
2023-07-12 Charlotte Hornets 93 – 97 Portland Trail Blazers
2022-12-27 Portland Trail Blazers 124 – 113 Charlotte Hornets
2022-11-10 Charlotte Hornets 95 – 105 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Charlotte Hornets og Portland Trail Blazers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers?