Brommapojkarna vs AIK

Brommapojkarna vs AIKBrommapojkarnaAIK

⚽ 2024-04-06 – Allsvenskan

 

Brommapojkarna vs AIK Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brommapojkarna vs AIK Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - AIK den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brommapojkarna vs AIK Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Brommapojkarna - AIK den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brommapojkarna vs AIK?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brommapojkarna og AIK, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Brommapojkarna vs AIK kampsniktitt

Kampen mellom Brommapojkarna og AIK spilles 2024-04-06. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 3 seire på de siste 5 kamper, mens AIK har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brommapojkarna og AIK, har Brommapojkarna 0 seire hjemme mens AIK har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brommapojkarna: n/a
  • for AIK: n/a

Brommapojkarna vs AIK H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brommapojkarna og AIK:

Dato Resultat
2023-08-12 AIK 2 – 2 Brommapojkarna
2023-07-01 Brommapojkarna 0 – 2 AIK
2018-08-19 Brommapojkarna 0 – 2 AIK
2018-07-22 AIK 5 – 1 Brommapojkarna

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brommapojkarna – AIK.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brommapojkarna vs AIK?