Brentford vs Newcastle United

Brentford vs Newcastle UnitedBrentfordNewcastle United

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Brentford vs Newcastle United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brentford vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brentford - Newcastle United den 2024-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brentford vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brentford - Newcastle United den 2024-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brentford vs Newcastle United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brentford og Newcastle United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Brentford vs Newcastle United kampsniktitt

Kampen mellom Brentford og Newcastle United spilles 2024-05-19. Denne Premier League-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Frank har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Newcastle United har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brentford og Newcastle United, har Brentford 0 seire hjemme mens Newcastle United har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brentford: n/a
  • for Newcastle United: n/a

Brentford vs Newcastle United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brentford og Newcastle United:

Dato Resultat
2023-09-16 Newcastle United 1 – 0 Brentford
2023-04-08 Brentford 1 – 2 Newcastle United
2022-10-08 Newcastle United 5 – 1 Brentford
2022-02-26 Brentford 0 – 2 Newcastle United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brentford – Newcastle United.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brentford vs Newcastle United?