Deportivo Alavés vs Getafe

Deportivo Alavés vs GetafeDeportivo AlavésGetafe

⚽ 2024-05-18 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Getafe Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Deportivo Alavés vs Getafe Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Deportivo Alavés - Getafe den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Deportivo Alavés vs Getafe Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Deportivo Alavés - Getafe den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Deportivo Alavés vs Getafe?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Deportivo Alavés og Getafe, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Deportivo Alavés vs Getafe kampsniktitt

Kampen mellom Deportivo Alavés og Getafe spilles 2024-05-18. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Luis García har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Getafe har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Deportivo Alavés og Getafe, har Deportivo Alavés 0 seire hjemme mens Getafe har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Deportivo Alavés: n/a
  • for Getafe: n/a

Deportivo Alavés vs Getafe H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Deportivo Alavés og Getafe:

Dato Resultat
2023-08-28 Getafe 1 – 0 Deportivo Alavés
2022-02-26 Getafe 2 – 2 Deportivo Alavés
2021-12-11 Deportivo Alavés 1 – 1 Getafe
2021-01-31 Getafe 0 – 0 Deportivo Alavés

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Deportivo Alavés – Getafe.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Deportivo Alavés vs Getafe?