Bochum vs Fortuna Dusseldorf

Bochum vs Fortuna DusseldorfBochumFortuna Dusseldorf

⚽ 2024-05-23 – Bundesliga

 

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Fortuna Dusseldorf den 2024-05-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bochum - Fortuna Dusseldorf den 2024-05-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bochum vs Fortuna Dusseldorf?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bochum og Fortuna Dusseldorf, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf kampsniktitt

Kampen mellom Bochum og Fortuna Dusseldorf spilles 2024-05-23. Denne Bundesliga-kampen starter 18:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Butscher har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Fortuna Dusseldorf har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bochum og Fortuna Dusseldorf, har Bochum 1 seire hjemme mens Fortuna Dusseldorf har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bochum: n/a
  • for Fortuna Dusseldorf: n/a

Bochum vs Fortuna Dusseldorf H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bochum og Fortuna Dusseldorf:

Dato Resultat
2021-03-22 Fortuna Dusseldorf 0 – 3 Bochum
2020-11-30 Bochum 5 – 0 Fortuna Dusseldorf
2018-04-06 Fortuna Dusseldorf 1 – 2 Bochum
2017-10-30 Bochum 0 – 0 Fortuna Dusseldorf

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bochum – Fortuna Dusseldorf.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bochum vs Fortuna Dusseldorf?