Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks

Oklahoma City Thunder vs Dallas MavericksOklahoma City ThunderDallas Mavericks

🏀 2024-05-21 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2024-05-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2024-05-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks kampsniktitt

Kampen mellom Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2024-05-21. Hjemmelaget kommer med 57 seire i de siste 82 spilte kampene, mens Dallas Mavericks har en vinnerprosent på 0.61 fra de siste 82 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oklahoma City Thunder med 0 seire hjemme, mens Dallas Mavericks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oklahoma City Thunder en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.4 poeng, mens Dallas Mavericks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.3 poeng:

  • Oklahoma City Thunder: 120.1 gjennomsnittspoeng for, 112.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Dallas Mavericks: 117.9 gjennomsnittspoeng for, 115.6 gjennomsnittspoeng imot

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks:

Dato Resultat
2024-05-19 Dallas Mavericks 117 – 116 Oklahoma City Thunder
2024-05-16 Oklahoma City Thunder 92 – 104 Dallas Mavericks
2024-05-14 Dallas Mavericks 96 – 100 Oklahoma City Thunder
2024-05-11 Dallas Mavericks 105 – 101 Oklahoma City Thunder

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks?