Barcelona vs Maccabi Tel Aviv

Barcelona vs Maccabi Tel AvivBarcelonaMaccabi Tel Aviv

🏀 2024-04-04 – Euroleague

 

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Barcelona og Maccabi Tel Aviv, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Spilltips

Vårt tips for kampen Barcelona vs Maccabi Tel Aviv, som spilles i Euroleague den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv Spilltips

Vårt tips for kampen Barcelona vs Maccabi Tel Aviv, som spilles i Euroleague den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Barcelona vs Maccabi Tel Aviv?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Barcelona og Maccabi Tel Aviv, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv kampsniktitt

Kampen mellom Barcelona og Maccabi Tel Aviv som spilles i Euroleague starter kl. 18:30 GMT den 2024-04-04. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 27 spilte kampene, mens Maccabi Tel Aviv har en vinnerprosent på 0.842 fra de siste 19 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Barcelona med 1 seire hjemme, mens Maccabi Tel Aviv har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Barcelona en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.5 poeng, mens Maccabi Tel Aviv har en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.1 poeng:

  • Barcelona: 87.9 gjennomsnittspoeng for, 80.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Maccabi Tel Aviv: 91.0 gjennomsnittspoeng for, 78.9 gjennomsnittspoeng imot

Barcelona vs Maccabi Tel Aviv H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Barcelona og Maccabi Tel Aviv:

Dato Resultat
2023-11-23 Maccabi Tel Aviv 90 – 92 Barcelona
2023-01-31 Barcelona 83 – 78 Maccabi Tel Aviv
2022-11-10 Maccabi Tel Aviv 79 – 86 Barcelona
2022-04-07 Barcelona 80 – 104 Maccabi Tel Aviv

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Barcelona og Maccabi Tel Aviv, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Barcelona vs Maccabi Tel Aviv?