Alba Berlin vs Partizan

Alba Berlin vs PartizanAlba BerlinPartizan

🏀 2024-04-04 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Partizan Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Alba Berlin og Partizan, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Alba Berlin vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Alba Berlin vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Alba Berlin vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Alba Berlin vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2024-04-04, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Alba Berlin vs Partizan?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Alba Berlin og Partizan, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Alba Berlin vs Partizan kampsniktitt

Kampen mellom Alba Berlin og Partizan som spilles i Euroleague starter kl. 18:30 GMT den 2024-04-04. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 23 spilte kampene, mens Partizan har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Alba Berlin med 1 seire hjemme, mens Partizan har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Alba Berlin en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.0 poeng, mens Partizan har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Alba Berlin: 92.0 gjennomsnittspoeng for, 82.0 gjennomsnittspoeng imot
  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Alba Berlin vs Partizan H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Alba Berlin og Partizan:

Dato Resultat
2023-11-17 Partizan 89 – 74 Alba Berlin
2023-03-02 Partizan 88 – 74 Alba Berlin
2022-10-07 Alba Berlin 100 – 84 Partizan
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Alba Berlin og Partizan, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Alba Berlin vs Partizan?