Washington Wizards vs Milwaukee Bucks

Washington Wizards vs Milwaukee BucksWashington WizardsMilwaukee Bucks

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks kampsniktitt

Kampen mellom Washington Wizards og Milwaukee Bucks som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-11-21. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 12 spilte kampene, mens Milwaukee Bucks har en vinnerprosent på 0.692 fra de siste 13 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Washington Wizards med 0 seire hjemme, mens Milwaukee Bucks har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Washington Wizards en gjennomsnittlig poengforskjell på -8.8 poeng, mens Milwaukee Bucks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.4 poeng:

  • Washington Wizards: 114.1 gjennomsnittspoeng for, 122.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Milwaukee Bucks: 119.2 gjennomsnittspoeng for, 116.8 gjennomsnittspoeng imot

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Washington Wizards og Milwaukee Bucks:

Dato Resultat
2023-04-05 Washington Wizards 128 – 140 Milwaukee Bucks
2023-03-06 Washington Wizards 111 – 117 Milwaukee Bucks
2023-01-04 Milwaukee Bucks 123 – 113 Washington Wizards
2023-01-02 Milwaukee Bucks 95 – 118 Washington Wizards

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Washington Wizards og Milwaukee Bucks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Washington Wizards og Milwaukee Bucks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-11-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Washington Wizards vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2023-11-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Washington Wizards vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Washington Wizards og Milwaukee Bucks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Washington Wizards vs Milwaukee Bucks?

Publisert i NBA Merket med: ,