Tromsø vs Brann

Tromsø vs BrannTromsøBrann

⚽ 2023-07-23 – Eliteserien

 

Tromsø vs Brann kampsniktitt

Kampen mellom Tromsø og Brann spilles 2023-07-23. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Helstrup har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brann har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Tromsø og Brann, har Tromsø 0 seire hjemme mens Brann har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Tromsø: n/a
  • for Brann: n/a

Tromsø vs Brann H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Tromsø og Brann:

Dato Resultat
2021-09-19 Tromsø 1 – 1 Brann
2021-07-10 Brann 1 – 1 Tromsø
2019-08-25 Brann 2 – 3 Tromsø
2019-04-28 Tromsø 1 – 2 Brann

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Tromsø – Brann.

Tromsø vs Brann Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Tromsø vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - Brann den 2023-07-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Tromsø vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - Brann den 2023-07-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Tromsø vs Brann?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Tromsø og Brann, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Tromsø vs Brann?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,