Real Madrid vs Barcelona

Real Madrid vs BarcelonaReal MadridBarcelona

🏀 2023-10-26 – Euroleague

 

Real Madrid vs Barcelona kampsniktitt

Kampen mellom Real Madrid og Barcelona som spilles i Euroleague starter kl. 18:45 GMT den 2023-10-26. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Barcelona har en vinnerprosent på 0.833 fra de siste 6 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Real Madrid med 1 seire hjemme, mens Barcelona har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Real Madrid en gjennomsnittlig poengforskjell på 13.9 poeng, mens Barcelona har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.5 poeng:

  • Real Madrid: 93.7 gjennomsnittspoeng for, 79.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Barcelona: 87.2 gjennomsnittspoeng for, 81.7 gjennomsnittspoeng imot

Real Madrid vs Barcelona H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Real Madrid og Barcelona:

Dato Resultat
2023-10-01 Real Madrid 86 – 79 Barcelona
2023-09-16 Barcelona 80 – 90 Real Madrid
2023-06-20 Real Madrid 82 – 93 Barcelona
2023-06-18 Barcelona 86 – 85 Real Madrid

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Real Madrid og Barcelona, med gjeldende lagform og plasseringer.

Real Madrid vs Barcelona Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Real Madrid og Barcelona, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Real Madrid vs Barcelona Spilltips

Vårt tips for kampen Real Madrid vs Barcelona, som spilles i Euroleague den 2023-10-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Real Madrid vs Barcelona Spilltips

Vårt tips for kampen Real Madrid vs Barcelona, som spilles i Euroleague den 2023-10-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Real Madrid vs Barcelona?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Real Madrid og Barcelona, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Madrid vs Barcelona?

Publisert i Euroleague Merket med: ,