Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers

Phoenix Suns vs Cleveland CavaliersPhoenix SunsCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-09 – NBA

 

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom Phoenix Suns og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-01-09. Hjemmelaget kommer med 20 seire i de siste 40 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.625 fra de siste 40 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Phoenix Suns med 1 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Phoenix Suns en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.1 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.7 poeng:

  • Phoenix Suns: 113.1 gjennomsnittspoeng for, 111 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 111.5 gjennomsnittspoeng for, 106.8 gjennomsnittspoeng imot

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Phoenix Suns og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2023-01-05 Cleveland Cavaliers 90 – 88 Phoenix Suns
2021-11-25 Cleveland Cavaliers 115 – 120 Phoenix Suns
2021-10-31 Phoenix Suns 101 – 92 Cleveland Cavaliers
2021-08-16 Phoenix Suns 85 – 88 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Phoenix Suns og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Phoenix Suns og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-01-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-01-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Phoenix Suns og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Phoenix Suns vs Cleveland Cavaliers?

Publisert i NBA Merket med: ,