Panathinaikos vs Olimpia Milano

Panathinaikos vs Olimpia MilanoPanathinaikosOlimpia Milano

🏀 2022-12-08 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Olimpia Milano kampsniktitt

Kampen mellom Panathinaikos og Olimpia Milano som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2022-12-08. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 7 spilte kampene, mens Olimpia Milano har en vinnerprosent på 0.800 fra de siste 30 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Panathinaikos med 1 seire hjemme, mens Olimpia Milano har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Panathinaikos en gjennomsnittlig poengforskjell på 13.2 poeng, mens Olimpia Milano har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.4 poeng:

  • Panathinaikos: 81.9 gjennomsnittspoeng for, 68.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Olimpia Milano: 82.2 gjennomsnittspoeng for, 71.8 gjennomsnittspoeng imot

Panathinaikos vs Olimpia Milano H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Panathinaikos og Olimpia Milano:

Dato Resultat
2022-09-24 Panathinaikos 64 – 77 Olimpia Milano
2022-03-04 Panathinaikos 75 – 76 Olimpia Milano
2021-12-14 Olimpia Milano 75 – 54 Panathinaikos
2021-04-01 Panathinaikos 86 – 83 Olimpia Milano

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Panathinaikos og Olimpia Milano, med gjeldende lagform og plasseringer.

Panathinaikos vs Olimpia Milano Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Panathinaikos og Olimpia Milano, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Panathinaikos vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Panathinaikos vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2022-12-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Panathinaikos vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Panathinaikos vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2022-12-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Panathinaikos vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Panathinaikos og Olimpia Milano, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Panathinaikos vs Olimpia Milano?

Publisert i Euroleague Merket med: ,