Nice vs Clermont

Nice vs ClermontNiceClermont

⚽ 2023-04-23 – Ligue 1

 

Nice vs Clermont kampsniktitt

Kampen mellom Nice og Clermont spilles 2023-04-23. Denne Ligue 1-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Digard har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Clermont har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nice og Clermont, har Nice 0 seire hjemme mens Clermont har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nice: n/a
  • for Clermont: n/a

Nice vs Clermont H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nice og Clermont:

Dato Resultat
2022-08-21 Clermont 1 – 0 Nice
2022-02-06 Nice 0 – 1 Clermont
2021-11-21 Clermont 1 – 2 Nice
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nice – Clermont.

Nice vs Clermont Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nice vs Clermont Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Nice - Clermont den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nice vs Clermont Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Nice - Clermont den 2023-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nice vs Clermont?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nice og Clermont, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nice vs Clermont?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,