Manchester City vs Arsenal

Manchester City vs ArsenalManchester CityArsenal

⚽ 2023-04-26 – Premier League

 

Manchester City vs Arsenal kampsniktitt

Kampen mellom Manchester City og Arsenal spilles 2023-04-26. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Pep Guardiola har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Arsenal har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester City og Arsenal, har Manchester City 2 seire hjemme mens Arsenal har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester City: E. Haaland(1.14 goals/match);
  • for Arsenal: n/a

Manchester City vs Arsenal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester City og Arsenal:

Dato Resultat
2023-02-15 Arsenal 1 – 3 Manchester City
2023-01-27 Manchester City 1 – 0 Arsenal
2022-01-01 Arsenal 1 – 2 Manchester City
2021-08-28 Manchester City 5 – 0 Arsenal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester City – Arsenal.

Manchester City vs Arsenal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester City vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Arsenal den 2023-04-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester City vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Arsenal den 2023-04-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester City vs Arsenal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester City og Arsenal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester City vs Arsenal?

Publisert i Premier League Merket med: ,