Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors

Los Angeles Lakers vs Golden State WarriorsLos Angeles LakersGolden State Warriors

🏀 2023-03-05 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 21:30 GMT den 2023-03-05. Hjemmelaget kommer med 30 seire i de siste 63 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 0.524 fra de siste 63 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Lakers med 1 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Lakers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.9 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.8 poeng:

  • Los Angeles Lakers: 117 gjennomsnittspoeng for, 117.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 118.3 gjennomsnittspoeng for, 117.5 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2023-02-24 Los Angeles Lakers 124 – 111 Golden State Warriors
2023-02-12 Golden State Warriors 103 – 109 Los Angeles Lakers
2022-10-19 Golden State Warriors 123 – 109 Los Angeles Lakers
2022-10-10 Golden State Warriors 121 – 124 Los Angeles Lakers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-03-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-03-05, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors?

Publisert i NBA Merket med: ,