Juventus vs Fiorentina

Juventus vs FiorentinaJuventusFiorentina

⚽ 2023-02-12 – Serie A

 

Juventus vs Fiorentina kampsniktitt

Kampen mellom Juventus og Fiorentina spilles 2023-02-12. Denne Serie A-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Allegri har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Fiorentina har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Juventus og Fiorentina, har Juventus 1 seire hjemme mens Fiorentina har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Juventus: n/a
  • for Fiorentina: n/a

Juventus vs Fiorentina H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Juventus og Fiorentina:

Dato Resultat
2022-09-03 Fiorentina 1 – 1 Juventus
2022-05-21 Fiorentina 2 – 0 Juventus
2022-04-20 Juventus 2 – 0 Fiorentina
2022-03-02 Fiorentina 0 – 1 Juventus

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Juventus – Fiorentina.

Juventus vs Fiorentina Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Juventus vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Fiorentina den 2023-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Juventus vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Fiorentina den 2023-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Juventus vs Fiorentina?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Juventus og Fiorentina, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Juventus vs Fiorentina?

Publisert i Serie A Merket med: ,