Hoffenheim vs Union Berlin

Hoffenheim vs Union BerlinHoffenheimUnion Berlin

⚽ 2023-05-20 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Union Berlin kampsniktitt

Kampen mellom Hoffenheim og Union Berlin spilles 2023-05-20. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Matarazzo har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Union Berlin har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hoffenheim og Union Berlin, har Hoffenheim 0 seire hjemme mens Union Berlin har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hoffenheim: n/a
  • for Union Berlin: n/a

Hoffenheim vs Union Berlin H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hoffenheim og Union Berlin:

Dato Resultat
2023-01-21 Union Berlin 3 – 1 Hoffenheim
2022-01-15 Union Berlin 2 – 1 Hoffenheim
2021-08-22 Hoffenheim 2 – 2 Union Berlin
2021-02-28 Union Berlin 1 – 1 Hoffenheim

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hoffenheim – Union Berlin.

Hoffenheim vs Union Berlin Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hoffenheim vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Union Berlin den 2023-05-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hoffenheim vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Union Berlin den 2023-05-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hoffenheim vs Union Berlin?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hoffenheim og Union Berlin, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hoffenheim vs Union Berlin?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,