Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers

Golden State Warriors vs Los Angeles ClippersGolden State WarriorsLos Angeles Clippers

🏀 2024-02-15 – NBA

 

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom Golden State Warriors og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2024-02-15. Hjemmelaget kommer med 26 seire i de siste 51 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.673 fra de siste 52 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Golden State Warriors med 1 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Golden State Warriors en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.6 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.5 poeng:

  • Golden State Warriors: 119.2 gjennomsnittspoeng for, 117.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 118 gjennomsnittspoeng for, 112.5 gjennomsnittspoeng imot

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Golden State Warriors og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2023-12-15 Los Angeles Clippers 121 – 113 Golden State Warriors
2023-12-02 Los Angeles Clippers 113 – 112 Golden State Warriors
2023-12-01 Golden State Warriors 120 – 114 Los Angeles Clippers
2023-03-16 Los Angeles Clippers 134 – 126 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Golden State Warriors og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Golden State Warriors og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2024-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2024-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Golden State Warriors og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Golden State Warriors vs Los Angeles Clippers?