Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers

Cleveland Cavaliers vs Indiana PacersCleveland CavaliersIndiana Pacers

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-10-29. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Indiana Pacers har en vinnerprosent på 1 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 1 seire hjemme, mens Indiana Pacers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 1 poeng, mens Indiana Pacers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 23 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 114 gjennomsnittspoeng for, 113 gjennomsnittspoeng imot
  • Indiana Pacers: 143 gjennomsnittspoeng for, 120 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers:

Dato Resultat
2023-10-21 Indiana Pacers 109 – 104 Cleveland Cavaliers
2023-04-03 Cleveland Cavaliers 115 – 105 Indiana Pacers
2023-02-05 Indiana Pacers 103 – 122 Cleveland Cavaliers
2022-12-30 Indiana Pacers 135 – 126 Cleveland Cavaliers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers, som spilles i NBA den 2023-10-29, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers, som spilles i NBA den 2023-10-29, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Indiana Pacers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers?

Publisert i NBA Merket med: ,