Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves

Chicago Bulls vs Minnesota TimberwolvesChicago BullsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-10-20 – NBA

 

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-10-20. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 4 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 1 fra de siste 4 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Chicago Bulls med 2 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Chicago Bulls en gjennomsnittlig poengforskjell på -3 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 14 poeng:

  • Chicago Bulls: 109.8 gjennomsnittspoeng for, 112.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 118.5 gjennomsnittspoeng for, 104.5 gjennomsnittspoeng imot

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2023-03-18 Chicago Bulls 139 – 131 Minnesota Timberwolves
2022-12-19 Minnesota Timberwolves 150 – 126 Chicago Bulls
2022-04-11 Minnesota Timberwolves 120 – 124 Chicago Bulls
2022-02-12 Chicago Bulls 134 – 122 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-10-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-10-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,